SNABBA & SÄKRA LEVERANSER

Sillbutiken.se tycker att det ska vara enkelt, snabbt och säkert att få hem dina varor när du handlar hos oss. Därför har vi lagt stort fokus på att kunna erbjuda en effektiv och professionell hanteringen av våra leveranser.

Vi skickar din försändelse på onsdagar och därefter har du dina varor inom 1 arbetsdag (gäller de flesta orter i landet, undantaget delar av Norrland och Gotland där det kan ta ytterligare 1 dag).

Med andra ord har du dina varor inom 2 arbetsdagar från att varorna gott ifrån vårt lager.

OBS! Beställningar med kylvaror skickas normalt iväg onsdag (till större orter även på torsdagar) för att undvika långa transporter över helgen.

Kylklamparna håller temperaturen under transport i ca 2 dagar så vi ber dig därför att hämta ut paketet så snart som möjligt när paketet har kommit fram för att inte varorna ska ta skada.

Fraktfritt vid köp för 500 kronor eller mer

På Fiskbutiken.se är dina köp utan fraktavgift om du handlar för 500 kronor eller mer och om varorna skickas till ditt lokala paketombud med DHL (vid köp under 500 kronor tar vi ut en avgift på 49 kronor). Om du behöver få dina varor skickade med DHL paket (hemleverans) tillkommer en avgift på 150 SEK.

Effektiv leverans med DHL Service Point

Vi skickar dina varor med tjänsten DHL Service Point, vilket innebär att varorna skickas till ditt lokala paketombud där du hämtar ut paketet. Du blir aviserad via sms när ditt paket finns redo för avhämtning.

Paketet ligger på DHLs utlämningsställe i 14 dagar från det att du har fått din sms-avisering. Efter det går paketet i retur till Fiskbutiken.se. Försändelser som inte hämtas ut av mottagaren ersätts ej. Om ett paket går i retur pga att det inte har hämtats ut i tid får kunden själv stå för kostnaden om paketet ska skickas ut på nytt. Varor som ej längre kan användas kasseras och ersätts inte.

Vi gör vårt bästa för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt. Om det trots allt skulle uppstå leveransförseningar informeras du naturligtvis omedelbart om detta.

Om du har frågor kring våra leveranser ber vi dig kontakta vår Kundtjänst på 0700531503 eller på kundsupport@fiskbutiken.se.

Professionell hantering av kylvaror

Kylvaror förpackas alltid med kylförpackningar speciellt framtagna för matvaror för att hålla en godkänd temperatur under transport. Vi använder oss av de patenterade kylförpackningarna Sorba Freeze som håller korrekt temperatur i ca 2 dagar. Sorba Freeze används bland annat av grossister inom fisk-, kött- och mejeribranschen med höga krav på kylning under transport. Kylförpackningarna är framtagna i enlighet med de regler som den Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) har lagt fast och innehåller inga giftiga ämnen. Kylförpackningarna kan användas flera gånger - efter ca 12 timmar i frysen är de redo att användas på nytt!

Försändelser skickas från vårt lager på eftermiddagen och ankommer i de flesta fall redan nästa förmiddag vid DHLs utlämningsställe. Vi garanterar att kylvaror under normala omständigheter håller en acceptabel temperatur i ca 2 dagar från att de har lämnat vårt lager.

Kunden ansvarar själv för att hämta ut paketet hos utlämningsstället så snart som möjligt. Varor som har förstörts på grund av att försändelsen inte har hämtats ut i tid ersätts inte.

 
Segerström Janeman
Telefon: +46 70-113 32 22
info@stomassan.se

Vill du veta mer så kontakta oss gärna!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.